Logga in

RSSE
Roadside Safety Engineering AB

RSSE är en värdefull partner för dig som arbetar för att skapa säkrare vägar. Bland våra produkter finns ”vanliga” vägräcken till högkapacitetsräcken för tunga fordon, krockdämpare, TMA, räckesändar mm.

Samtliga produkter är noga utvalda efter högst ställda produktkrav och har klarat de tester som krävs enligt Svenska krav och Europeisk standard, dvs de är CE-märkta enligt SS-EN 1317-5 och/eller godtagna av Trafikverket.

Vi utför även installations- och skadebesiktningar av vägräcken, krockdämpare och annan säkerhetsutrustning. Behöver du konsultation av tillfällig och permanent vägutrusning vid vägarbetsplatser och för vägens sidoområden kan vi hjälpa dig.

Kontakta gärna oss på RSSE om du har några funderingar eller söker en specifik produkt.


B&B Bomsystem
Bommar för bil- & järnvägstrafiken, finns i olika modeller, vissa krockprovade för att fånga upp fordon.

BB


Krockdämpare
TAU Krockdämpare i olika kapacitetsklasser 50-110km/h. Finns i parallella eller koniska system, längd beroende på hastighetsklass.

Krockdåmpare


Krockdämpare
TAU Tube Krockdämpare i olika kapacitetsklasser 50-110km/h. Finns i parallella eller koniska system, längd beroende på hastighetsklass.

Krockdämpare


Walt
Krockdämpare för tillfälliga installationer, 80km/h, enkel att installera och Walt är normalt enkel att reparera efter en påkörning. (Kan även monters för permanent bruk).

walt


Raptor
Krockdämpare för tillfälliga installationer. Unik med att den inte har några vassa kanter som kan skada oskyddade trafikanter som tex cyklister. 50km/h. Raptor kan även ”delas” och på sätt monteras mot tex ett GP-Link block.

Raptor


OBEX
Energiabsorberande räckesände i olika hastighetsklasser 50-110km/h.

OBEX


Vägräcken
Vägräcken i bla W-profil i flera olika kapacitetsklasser, modeller och material.

Vägräcken


Högkapacitetsräcken
Högkapacitetsräcken i H4, finns som rörräcke och W-profil i flera olika utföranden och modeller. Högkapacitetsräcken används vid tex vattenskyddsområden, järnvägar mm. Vissa modeller har även integrerad bullerskärm.

H4


Träräcken
Träräcken i olika modeller och kapacitetsklasser.

Träräcken


S-A-B
S-A-B är en dubbelsidig öppningsanordning i kapacitetsklass H2. de "öppna" sektionerna utgör samtodogt vägledning och avstängning för den del som inte skall trafikeras.

SAB


MC-skydd Skydd för MC-åkare, finns i olika varianter.

MCSKYDDRSSEBox 46
182 11 Danderyd
www.rsse.se


Email: info@rsse.se

 

Besöksadress:
Måttbandsv 12A,
Arninge Täby


Kontaktperson
Lennart Wahlund
Tel 08-753 46 01
Fax 08-755 13 86
Mobil 070-5532292