Logga in

Davnordic

DAVNORDIC AB är leverantör av vägräcken och relaterade trafiksäkerhetsprodukter i Sverige

Med mer än 80 års erfarenhet från moderbolaget Dansk Autoværn A/S etablerar vi nu ett dotterbolag i Sverige under namnet DAVNORDIC AB. Vi strävar efter att bli en respekterad leverantör av vägräcken och säkerhetsprodukter på den svenska marknaden.

DAVNORDIC AB är en del av koncernen Contraffic A/S tillsammans med Milewide A/S. Vi har ett brett europeiskt samarbete med många olika producenter av olika slag inom trafiksäkerhet. Detta säkerställer att våra kunder alltid får de mest optimala lösningarna.

Vår filosofi är att det ska vara 100 % kvalitet i alla led från rådgivning till produktion och montering. Vi lägger stor vikt vid att vara lösningsorienterade och proaktiva. Genom en nära dialog med både kunder och samarbetspartner säkerställer vi en smidig process och högsta kvalitet.

Davnordic

Våra produkter omfattar vägräcken, skyddsbarriärer, energiabsorberande vägräckesändar, räcken, bullerskärmar, trafiköar och portaler för alla vägtyper, såväl för natursköna områden som för områden där det krävs särskild säkerhet. För oss är det viktigt att uppnå en optimal lösning varje gång.

Davnordic 3

Dynamisk och utvecklingsorienterad

Vi är dynamiska och har ständigt fokus på att utveckla verksamheten till gagn för våra kunder. Det betyder att våra anställda kontinuerligt vidareutbildas och våra produkter kontinuerligt utvecklas och görs ännu bättre.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Davenordic 4

 

Information

DAVNORDIC AB
Mogölsvägen 11
555 94 Jönköping


Kontakt:

Conny Enbom
070-220 13 69
ce@davnordic.se

 

>Hemsida